הקהילה הנשית הבינלאומית
לחיבוק ישראלי ותמיכה הדדית

בר דהן

בית ספר דיגיטלי לאפייה ובישול חלבי

מאז שאני זוכרת את עצמי אהבתי את המטבח, הייתי זו שתמיד אחראית על הקינוחים במשפחה, בכל אירוע ובכל חג.

בגיל 21 החלטתי להפוך את זה למקצוע ואחרי 3 שנים בתחום החלטתי שאני רוצה להעביר את כל הידע שלי לכמה שיותר נשים שרוצות ללמוד אפייה, קונדיטוריה ובישול חלבי מבלי לפחד מהמטבח.

בית הספר שלי מכיל מגוון קורסים דיגיטליים בתחום שילמדו אותך להכין את הכל בפשטות ובקלות עם סרטונים מפורטים, חוברות מתכונים וקבוצות ווצאפ לתמיכה. 

 

תום בעבור

סדנאות בישול בריא

מגוון סדנאות וקורסי בישול למטבח הבריא שיעזרו לך לייצר שגרת בישול בריאה, מעשית, פשוטה וטעימה בבית!
כי מגיע לך ליהנות מאוכל בריא ומשמח באופן קבוע, וגם מזמן פנוי.

נעים להכיר! אני מורה לבישול בריא, טעים ופשוט מזה עשור, מנחת קבוצות (נוער ומבוגרים), מתכונאית ומבשלת אוכל בריא וטעים כ 20 שנה, מאסטרית בארגון ותכנון למטבח, אמא לשניים + עסק

רומי נדלר

סדנת פסטה להורים וילדים

כל הבסיס לפסטה טרייה, איך משתמשים במכונת פסטה, איך מכינים פסטה צבעונית, צורות שונות וגם בונוס – המתכון שלי לקלצונה

 

 



רות פינברג

סדנאות קונדיטוריה דיגיטלית

נעים להכיר, רות פיינברג, קונדיטורית ושוקולטיירית בוגרת “אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה” ו”אמיליה – האקדמיה הישראלית לשוקולד”.

במקביל לתחום המקצועי, השקתי לפני כ-5 שנים פלטפורמת לימודים יחידה מסוגה ללימודי קונדיטוריה דיגיטליים, במסגרת אני מאפשרת לראשונה לקהל הרחב ליהנות מלימודי קונדיטוריה מתקדמים, מקיפים ומקצועיים ברמה הגבוהה ביותר במחירים אטרקטיביים באמצעות מערכת לימודים ייחודית.

כל סדנת קונדיטוריה כוללת מספר הדרכות מצולמות באיכות גבוהה, חוברת…

רויטל כהן הרפז

בישול הודי בגישת התזונה ההוליסטית

מזה 10 שנים שאני מלמדת לבשל את האוכל ההודי בגישה הטבעית בסדנאות שהפכו לסדנאות הכי נמכרות שלי ולפני חודש השקתי לראשונה את הסדנה בגרסה דיגיטלית מקיפה ומקצועית

שמי רויטל כהן הרפז, AKA אמריטה. אני בשלנית ותזונאית בגישה הוליסטית, ומנחה סדנאות בישול ותזונה למבוגרים ולבני נוער.
המטבח ההודי הוא אחד המטבחים האהובים עליי עוד מהביקור הראשון שלי בהודו לפני כמעט 30 שנה…

משי שטרן

קורסי אפייה לכל הרמות (כולל ילדים)

בגיל 22 התחתנתי ולא ידעתי לאפות אפילו עוגה בחושה פשוטה.
עם הזמן התחלתי להתעניין ואפילו ללמוד קונדיטוריה באופן מקצועי, והוכחתי שאם אני יכולה אז כל אחד יכול.

פתחתי קונדיטוריה ביתית ומכרתי המון עוגות קינוחים ומגשי אירוח.
לפני כ-8 שנים החלטתי שאני רוצה להעביר את הידע שלי הלאה, כתבתי מדור אפייה במגזין לנשים במשך 6 שנים, ולפני שנתיים החלטתי ליצור את הקורס הדיגיטלי הראשון שלי ומאז אני עוסקת רק בקורסים דיגיטליים לאפייה בתחומים שונים…

רותי בביוף- שוקולינה

Pastry Chef Pro-המכללה לקונדיטוריה בדיגיטל

רוצה להפוך לשף קונדיטור גם בלי ידע קודם ולהכניס אלפי שקלים בחודש?
רותי בביוף- שוקולינה, זוכת תחרות איגוד השפים הישראלי ומנהלת המכללה לקונדיטוריה בדיגיטל מזמינה אותך לקורס Pastry Chef Pro!
קורס פרימיום מקיף לעולם הפטיסרי הצרפתי
שיקפיץ את הידע שלך בעולם הקינוחים!
כל זה בבית ובקצב שלך תוך ליווי מלא עד הקינוח המושלם!



סאני סלוצקר

קורס להכנת גבינות טבעוניות ועוד

נעים מאוד שמי סאני אני שפית המתמחה בבישול טבעוני וגבינות טעימות מהצומח.
סדנת הגבינות נוצרה מתוך געגוע אישי לגבינות, החלטתי להתחיל לייצר גבינות בעצמי, ואחרי שעות על גבי שעות במטבח ומלא ניסיונות, הצלחתי ליצור גבינות מאוד טעימות, מזינות ובעלות נמוכה מאגוזים וזרעים.
בסדנה תלמדו להכין מספר רב של גבינות טבעוניות טעימות ממגוון אגוזים שונים, ביניהן גבינות בהתססה טבעית, גבינות קשות מיושנות, גבינות למריחה ואפילו גבינות שתוכלו להגיש בפלטת גבינות חגיגית, לצד קרקרים שנלמד להכין.

תודה שבאת לבקר ולחזק אותנו בנוכחותך.
אנחנו רוצות להציע לך להמשיך להיות איתנו בקשר,
ולהצטרף לארועי הקהילה הבינלאומים שנקיים כאן.

השאירי כאן את פרטיך ונשמור איתך על קשר  🇮🇱